AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, bereketli işlere gireceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında birine karpuz yedirmek yönetici makamına geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek ev sahibi olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, dolayısıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz yedirmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir