AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz yediğini görmek

Kahve falında karpuz yediğini görmek

Kahve falında karpuz yediğini görmek hayır duaları alacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kazancın sürekli artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek bir birlikteliğin sona ereceğine, gitmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz yediğini görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine karpuz yedirmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek örnek insan olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir