AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kar atmak

Kahve falında birine kar atmak

Kahve falında birine kar atmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kafasının rahatlayacağına, eline haram para geçeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine kar atmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kar atmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe kar atmak sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kar atmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürekle kar atmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kar topu atmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kar birikintisi görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı tepeden kaymak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karun hazinesi görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir