AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe kar atmak

Kahve falında köpeğe kar atmak

Kahve falında köpeğe kar atmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğe kar atmak gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Kahve falında köpeğe kar atmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet eder.

Kahve falında birine kar atmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar atmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hatalı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kürekle kar atmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kar topu atmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine işaret eder.

Kahve falında köpek ve kar görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ün sahibi birisi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar ve köpek görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir