AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar birikintisi görmek

Kahve falında kar birikintisi görmek

Kahve falında kar birikintisi görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar birikintisi gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Kahve falında kar birikintisi görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak su birikintisi görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan birikintisi görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kazancının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında derin su birikintisi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kum birikintisi görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su birikintisinden atlamak tüm planların zamanında neticeleneceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir