AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle kar atmak

Kahve falında kürekle kar atmak

Kahve falında kürekle kar atmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kürekle kar atmak gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Kahve falında kürekle kar atmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle kar temizlemek imkânların günden güne azalacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürekle çamur atmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle kömür atmak kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına alamet eder.

Kahve falında kürekle kum atmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle toprak atmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı kürekle atmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir