AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kar topu atmak

Kahve falında birine kar topu atmak

Kahve falında birine kar topu atmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kar topu atmak gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Kahve falında birine kar topu atmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş topu atmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında futbol topu oynamak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında topun peşinden koşmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında savaş topu görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına alamet eder.

Kahve falında ışık topu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında basketbol topu görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir