AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar atmak

Kahve falında kar atmak

Kahve falında kar atmak üzüntüden sonra ferahlamaya, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, alışveriş yapacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kar atmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Kahve falında birine kar atmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret eder.

Kahve falında birine kar topu atmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar atmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle kar atmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe kar atmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kafasına göre birini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üzerine düşmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı yolda araba görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında kar içine düşmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir