AnaSayfa / Genel / Kahve falında karun hazinesi görmek

Kahve falında karun hazinesi görmek

Kahve falında karun hazinesi görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, haneden birinin ayrılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karun hazinesi gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Kahve falında karun hazinesi görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulur.

Kahve falında devlet hazinesi görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Kahve falında denizde hazine aramak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, sırların ortaya çıkmasına alamet eder.

Kahve falında hazine çıkarmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazine kazmak yaralarına da merhem olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Kahve falında hazinenin yerini görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında hazine sandığı görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir