AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı tepeden kaymak

Kahve falında karlı tepeden kaymak

Kahve falında karlı tepeden kaymak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında karlı tepeden kaymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Kahve falında karlı tepeden kaymak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden kaymak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karlı tepeden inmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir