AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebe basmak

Kahve falında akrebe basmak

Kahve falında akrebe basmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrebe basmak gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında akrebin üstüne basmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında akrebe basmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında akrep görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında şeffaf akrep görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında zehirli akrep görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemekte akrep görmek çok mutlu edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş akrep görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde akrep görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir