AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne basmak

Kahve falında mezarın üstüne basmak

Kahve falında mezarın üstüne basmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, yanlış anlaşılacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne basmak gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında mezar üstüne basmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne basmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin üstüne basmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında kedinin üstüne basmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir