AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine gömlek giydirmek

Kahve falında birine gömlek giydirmek

Kahve falında birine gömlek giydirmek küs arkadaşların barışacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sözleri tutulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ününün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birine gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dantelli gömlek giymek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulur.

Kahve falında kirli gömlek giymek moralinin, keyfinin kaçacağına, çok rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek kırılan kalplerin barışacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Kahve falında kara gömlek giymek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek alıp giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir