AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, engellerden kurtulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında siyah gömlek giymek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek kendini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek almak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir