AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli gömlek giymek

Kahve falında kirli gömlek giymek

Kahve falında kirli gömlek giymek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kirli gömlek giymek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömleğinin kirlendiğini görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında kirli gömlek görmek herkesin takdirini toplayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir