AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mavi gömlek giymek

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, her şeyin yenileceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir gömlek giymek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni gömlek giymek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir