AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara gömlek giymek

Kahve falında kara gömlek giymek

Kahve falında kara gömlek giymek kişinin kötü günler geçireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kara gömlek giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kara gömlek giymek kazançtan yana kara geçeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara gömlek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni gömlek giymek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek almak giymek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski gömlek giymek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir