AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli gömlek giymek

Kahve falında dantelli gömlek giymek

Kahve falında dantelli gömlek giymek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, onunla yeniden kavuşacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında dantelli gömlek giymek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Kahve falında dantelli çorap giymek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında dantelli gecelik giymek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında dantelli elbise giymek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir