AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk gömlek giymek

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek ömür boyu süreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli gömlek giymek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir