AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fındık vermek

Kahve falında birine fındık vermek

Kahve falında birine fındık vermek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevinçli haberler geleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında birine fındık vermek gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek sorunsuz geçeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık ezmesi görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, rahat erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında fındık istemek gelir kaynaklarının yok olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında fındıklı kek yemek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine yorulur.

Kahve falında dalında fındık görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir