AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ezmesi görmek

Kahve falında fındık ezmesi görmek

Kahve falında fındık ezmesi görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında fındık ezmesi gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında fındık ağacı dikmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet eder.

Kahve falında fındık fıstık yemek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet eder.

Kahve falında fındık faresi yemek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda fındık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık kırdığını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık toplamak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında fındık badem yemek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş fındık yemek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir