AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı kek yemek

Kahve falında fındıklı kek yemek

Kahve falında fındıklı kek yemek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, aradığı aşkı bulacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında fındıklı kek yemek gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında fındıklı kek yemek işlerin açılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında fındıklı kek görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulur.

Kahve falında limonlu kek yemek onların güvenini sarsacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine yorulur.

Kahve falında kek börek yemek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kek kurabiye yemek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyveli kek yemek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında üzümlü kek yemek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kek yapmak ve yemek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, umutlarının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir