AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ağacına çıkmak

Kahve falında fındık ağacına çıkmak

Kahve falında fındık ağacına çıkmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak vaaz ve nasihate, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ağacı görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık yemek kasasının daha çok para dolacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık ağaçları görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak başarıya ulaşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir