AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında fındık görmek

Kahve falında dalında fındık görmek

Kahve falında dalında fındık görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında fındık gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında dalından fındık toplamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında dalından fındık yemek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret eder.

Kahve falında fındık dalı kesmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında fındık dalı görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında dalından fındık koparmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık dalları görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında fındık görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir