AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık çuvalı taşımak

Kahve falında fındık çuvalı taşımak

Kahve falında fındık çuvalı taşımak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ev sahibi olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık çuvalı görmek zor günlerin sona ereceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval çuval fındık görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalla fındık görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çuvalda fındık görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla kum taşımak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir