AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek

Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek

Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bazı konularda önayak olunacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı fındık gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fındık yaprağı görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taze fındık görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil fındık toplamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir