AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine eldiven vermek

Kahve falında birine eldiven vermek

Kahve falında birine eldiven vermek kısmetinin açılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Kahve falında birine eldiven vermek gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında iş eldiveni görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tek eldiven giymek kazancını günden güne daha da arttıracağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Kahve falında deri eldiven görmek yeni iş teklifleri alacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında kına eldiveni görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eldiven takmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli eldiven görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz eldiven görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir