AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek eldiven giymek

Kahve falında tek eldiven giymek

Kahve falında tek eldiven giymek günahlarına tövbe edeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek eldiven giymek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tek eldiven giymek kısmetlerin azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek eldiven görmek rahatının yerinde olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz eldiven giymek zahmete ve meşakkate düşeceğine, bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil eldiven giymek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir