AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına eldiveni görmek

Kahve falında kına eldiveni görmek

Kahve falında kına eldiveni görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında kına eldiveni gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kına eldiveni görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hastalıkların kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kına eldiveni takmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pembe eldiven görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çift eldiven görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaksız eldiven görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden eldiven almak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında örgü eldiven görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir