AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil duvak takmak

Kahve falında yeşil duvak takmak

Kahve falında yeşil duvak takmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil duvak takmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Kahve falında yeşil duvak takmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa duvak takmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz duvak takmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başına duvak takmak çaresiz hallere düşeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvak takmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi duvak takmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir