AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi duvak takmak

Kahve falında mavi duvak takmak

Kahve falında mavi duvak takmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, maddi güç elde edeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi duvak takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında mavi duvak takmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında siyah duvak takmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Kahve falında beyaz duvak takmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil duvak takmak daha çok kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı duvak takmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak güzel huylarının değişeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir