AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah duvak takmak

Kahve falında siyah duvak takmak

Kahve falında siyah duvak takmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ağız tadının da kaçacağına, rızkının sonsuz olacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, terfi alacağına inanılır.

Kahve falında siyah duvak takmak gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında siyah duvak takmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işarettir.

Kahve falında uzun duvak takmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kırgınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında başa duvak takmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı duvak takmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvak takmak kırılacağına, itibarının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil duvak takmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir