AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz duvak takmak

Kahve falında beyaz duvak takmak

Kahve falında beyaz duvak takmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, işlerin açılacağına, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz duvak takmak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Kahve falında beyaz duvak takmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil duvak takmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında başına duvak takmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geline duvak takmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin duvağı takmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah duvak takmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başa duvak takmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sağlam bir kariyer edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir