AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik duvağı takmak

Kahve falında gelinlik duvağı takmak

Kahve falında gelinlik duvağı takmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve duvak görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işarettir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir