AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin duvağı takmak

Kahve falında gelin duvağı takmak

Kahve falında gelin duvağı takmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işarettir.

Kahve falında gelin duvağı takmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında geline duvak takmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin duvağı görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvaksız gelin olmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek yardım edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin duvağı almak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir