AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dokunmak

Kahve falında birine dokunmak

Kahve falında birine dokunmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işarettir.

Kahve falında birine dokunmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Kahve falında örümcege dokunmak endişelerinin son bulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçağa dokunmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında alnına dokunmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanağına dokunmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytana dokunmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar dokunmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir