AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kalbine dokunmak

Kahve falında birinin kalbine dokunmak

Kahve falında birinin kalbine dokunmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, neşesinin yerine geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak yeni mallara kavuşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kalbini dışarda görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında kalbinden vurulduğunu görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kalbi yemek gittiği yolda çok başarılı olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına işarettir.

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbinin durmasını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir