AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağa dokunmak

Kahve falında uçağa dokunmak

Kahve falında uçağa dokunmak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, küslükleri gidereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, dertlerinin günden güne artacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağa dokunmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uçağa dokunmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbe dokunmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında enseye dokunmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak haksızlık edeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye dokunmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırta dokunmak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında akrebe dokunmak çalışmaları kötüleyeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir