AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar dokunmak

Kahve falında kar dokunmak

Kahve falında kar dokunmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, içini açmaya karar vereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kötü duygularından arınacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında kar dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında karnına dokunmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile karnına dokunmak her şeyin yolunda gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğe dokunmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar dokunmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçına dokunmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir