AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağına dokunmak

Kahve falında yanağına dokunmak

Kahve falında yanağına dokunmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yanağına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında yanağına dokunmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanağa dokunmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yanak görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanaklardan öpmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisini yıpratacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir