AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytana dokunmak

Kahve falında şeytana dokunmak

Kahve falında şeytana dokunmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Kahve falında şeytana dokunmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında şeytana dokunmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında memeye dokunmak ferah bir döneme girileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Kahve falında yunusa dokunmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında toprağa dokunmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kesesinin dolacağına yorulur.

Kahve falında dokunduğunu görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek her şeyin yenileceğine, çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında cesede dokunmak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir