AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dayanmak

Kahve falında birine dayanmak

Kahve falında birine dayanmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birine dayanmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Kahve falında erkeğe dayanmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bir yere dayanmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına dayanmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna dayanmak başarılı adımlar atacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye dayanmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında omuza dayanmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Kahve falında duvara dayanmak büyük başarıla kazanacağına, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir