AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına dayanmak

Kahve falında sırtına dayanmak

Kahve falında sırtına dayanmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına dayanmak gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında sırtına dayanmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğe dayanmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere dayanmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca dayanmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında yastığa dayanmak kime gideceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir