AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bileklik takmak

Kahve falında birine bileklik takmak

Kahve falında birine bileklik takmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok güzel işlere gireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bileklik takmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında elmas bileklik takmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileklik takmak sıkıntılarının sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bileklik takmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalettir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bileklik takmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir