AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bileklik takmak

Kahve falında siyah bileklik takmak

Kahve falında siyah bileklik takmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yeni mallara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah bileklik takmak gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında siyah bileklik takmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik takmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasına bileklik takmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bileklik takmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında elmas bileklik takmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı bileklik takmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bileklik takmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, anne babayla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir