AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik takmak

Kahve falında bileklik takmak

Kahve falında bileklik takmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, alkış alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Kahve falında siyah bileklik takmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında bileklik takmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine bileklik takmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında inci bileklik takmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet eder.

Kahve falında elmas bileklik takmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında başkasına bileklik takmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir