AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ayna tutmak

Kahve falında birine ayna tutmak

Kahve falında birine ayna tutmak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birine ayna tutmak gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak maddi gücünün yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında elinde ayna tutmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna tutmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ayna tutmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayna çatlatmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz ayna görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir