AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne ayna tutmak

Kahve falında yüzüne ayna tutmak

Kahve falında yüzüne ayna tutmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, dualarına karşılık alacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalettir.

Kahve falında birine ayna tutmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde ayna tutmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna tutmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Kahve falında aynada yüz görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü aynada görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir