AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek tüm arzularının yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çerçeveli ayna görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeve görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Kahve falında cam çerçevesi görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir