AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ayna görmek

Kahve falında temiz ayna görmek

Kahve falında temiz ayna görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işlerin düzeleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz ayna gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında temiz ayna görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorulur.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette ayna görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada yüz görmek eve huzur dolacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok güzel ayna görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yerde ayna görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında aynada saçlarını görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayna görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir